Budapest Design Map

A Budapest Design Map a fővárosi designélet legátfogóbb kalauza, melyet 2013 óta minden évben összeállít a Budapest Design Week stábja. A praktikus térkép segítségével a város mintegy 150 legizgalmasabb designhelyszíne kereshető fel, segítségével a budapestiek és a városba látogatók könnyedén választhatják ki az érdeklődésüknek leginkább megfelelő úticélokat, vagy akár egy változatos túrát is megszervezhetnek a design jegyében. Tekintettel arra, hogy a Budapest Design Week 2020 eseménysorozat idei fő témája a fenntarthatóság, a térkép az idei évben első alkalommal nem kerül nyomtatott formában forgalomba, és csak online változatban érhető el.

A feltüntetett pontok között elsősorban magyar designerek üzletei, bemutatótermei, műhelyei, galériák kaptak helyet, de szerepelnek a térképen nemzetközi designbútor-forgalmazók, vásárok, speciális tanműhelyek és egyéb olyan helyszínek is, melyek számot tarthatnak a hazai designrajongók kíváncsiságára. Bízunk benne, hogy látogatóink örömére sok újdonságot felfedeznek majd a Budapest Design Mapen szereplő vállalkozások között! Listánk folyamatosan bővül – ha új címre szeretné felhívni figyelmünket, kérjük írjon nekünk!

A TÉRKÉP EZEN A LINKEN ÉRHETŐ EL.


A teljesség igénye nélkül weboldalunkon bemutatunk néhány, a térképen szereplő designüzletet is. Íme néhány cikk, mely a Budapest Design Week által ajánlott, legjobb budapesti üzletek közül mutatja be a legizgalmasabbakat (a listát folyamatosan bővítjük)!

Eszka

FISE Galéria

Herendi Porcelán Palota

ISBN könyv + galéria

Klauzál 1

Lucky Shepherd Designer Store

Margot

PaUza

Repertory

Rododendron Art & Design Shop

wonderLAB