Hírek

Ők kapták a közönségdíjakat

A Design Hét Budapest látogatói szerint ezek voltak a legjobb programok

A 2019-es Design Hét Budapestet záró party keretén belül hirdettük ki ’A legjobb Design Hét Budapest-program’ közönségdíj nyerteseit. Voksolni a fesztivál teljes időtartama alatt lehetett, lássuk, kiknek a programja talált be leginkább a közönségnél.

A Design Móka kreativitásra, fenntarthatóságra, együttgondolkodásra buzdította a Design Hét legkisebb látogatóit. A gyerekworkshop során a fesztivál korábbi éveinek zászlóiból, molinóiból, kiadványaiból készíthettek alkotásokat a picik. A workshop kreatív házigazdái az Artkores, a Cellux Play, a KACs Műhely, a LILAEPER és a pici and the city voltak.

A Kávézó Budapest design túrát is nagyra értékelte a közönség. Fazekas Kira, a Lakáskultúra magazin főszerkesztője kalauzolta körbe az érdeklődőket azokon a belvárosi kávézókon, melyek belsőépítészeti szempontból is különösen izgalmasak.

A számtalan kiállítás közül Forrai Ferenc tipografikai tárlata, a designerek műhelyeit bemutató Nyitott Stúdiók programsorozat esetében a Graphasel helyszíne nyerte el leginkább a közönség tetszését. A kerekasztal-beszélgetések közül a Social Design Day eseménysorozatra, a workshopok közül pedig a Halluci-Náció című programra szavaztak a legtöbben.

Gratulálunk a nyerteseknek!