Hírek

Már lehet jelentkezni a Kreatív magazin designversenyére

Az RGB – Kreatív Design Awardot hiánypótló és hagyományteremtő szándékkal indítja a magazin, mivel úgy gondolják: számos tehetséges fiatal tervező, grafikus tevékenykedik a hazai színtéren, akiknek a kommunikációs, médiás és marketinges vonatkozású alkotásait eddig csak nemzetközi versenyeken volt lehetőségük megmérettetni.

Augusztus 30-áig, vagyis péntekig várja a nevezéseket a Kreatív magazin új designversenyére, az RGB – Kreatív Design Awardra. Az első alkalommal meghirdetett verseny célja, hogy megtalálják és díjazzák Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait.

A zsűri elnöke Vargha Balázs, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Tervezőgrafika Tanszékének vezetője lesz, aki mellett 22 ismert, elismert szakember, köztük Pomázi Gyula, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala és a Magyar Formatervezési Tanács elnöke bírálja majd a versenyt.

A nagy érdeklődésre való tekintettel, és hogy még többeknek legyen lehetősége elindulni a versenyen, szabadúszók és mikrovállalkozások kedvezményes nevezési díjjal pályázhatnak: mindössze 10.000 Ft + Áfa nevezési díjjal szabadúszó grafikusok, egyéni vállalkozók, valamint olyan kis stúdiók jelentkezhetnek, amelyeknek az éves árbevétele 2018-ban nem haladta meg a 20 millió forintot.

A részleteket az RGB Kreatív Design Award honlapján lehet olvasni.

Fotó forrása: a Kreatív facebook oldala