Hírek

Keresd a Design Hét programfüzetét a lelőhelyeken!

Közel 600 helyszínen veheted kézhez a minden részletet tartalmazó prospektust.

Már csak pár nap van hátra, és kezdetét veszi Magyarország legjelentősebb, kihagyhatatlan designünnepe, mely immár tizenhat éve varázsolja el a szcéna iránt érdeklődőket. A fesztivál a vidéki társrendezvényekkel együtt összesen több mint 250 programot kínál. Nem lesz tehát egyszerű dolga annak, aki a lehető legátfogóbb képet szeretné kapni erről az izgalmas, sokszínű területről.

A Design Hét Budapest kiemelt programjai és a fesztiválhoz kapcsolódó partnerek – designstúdiók, műhelyek, múzeumok, oktatási intézmények, kulturális intézetek – rendezvényei színes palettával várják a látogatókat: kiállításmegnyitóktól a workshopokig és kerekasztal-beszélgetésekig, a jógától és gasztroeseménytől az aukcióig, a vásároktól a nyílt napokig terjed a kínálat.

A programfüzet lelőhelyeit Facebook-jegyzetben szedtük össze, hogy a lehető legkényelmesebb módon választhasd ki, melyik helyszín esik neked útba. Kattints és rohanj a füzetért, mert ha felmarkoltad, még menetrendet is kell kreálnod belőle! Október 4. és 13. közt találkozunk!