Hírek

Betontárgyak, antik esküvői textilek, a jövő ízei

Idén is felfedik titkaikat a Nyitott Stúdiók - A Design Hét Budapest rendezvénysorozat izgalmas kínálatában ezúttal is az egyik leginkább várt program a Nyitott Stúdiók. A látogatók tizenöt vállalkozás kulisszái mögé tekinthetnek be, hogy képet kapjanak a háttérben folyó, az ötleteléstől egészen a megvalósításig tartó munkáról.

A Nyitott Stúdiók program célja, hogy az érdeklődők testközelből tapasztalhassák meg az alkotók mindennapjait. A designerek műhelyeikben fogadják a látogatókat, és kötetlenül beszélnek a háttérben végzett munkáról, a folyamatok szépségeiről, emlékezetes megbízásaikról, egyedi termékeikről.

A 2019-es Nyitott Stúdiók programon a divat, az építészet, a grafika, a gasztronómia és a kerámia kedvelői egyaránt felfedezhetik az érdeklődésüknek megfelelő stúdiót. A Balint Sara Bridalwear, a BORIBIANKA, az ENIHORN, a PINKPONILO, a Medence Csoport, a Tünde Ruzicska ceramic art & craft, a GOGA FOOD DESIGN, a CraftBenson és a Borbás Építész Műterem, a Logifaces, a VPI Beton, a SAUNNA kollektiv, a de_form, a faraway design & meet service design agency, a Graphasel Design Studio és a DIGIC Pictures műhelye is várja a kíváncsi szemeket.

A stúdiólátogatásokra már lehet jelentkezni - érdemes is, mert hamar betelnek az időpontok -, a programok között megtalálhatók a részletek.