Október 11-13.

PRIZMA / HÁROM AZ EGYBEN

Jeles napok, jeles események édességben és typografikában

helyszín

ÉdességLabor
1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 20.

Nyitva tartás

hétfő zárva
kedd zárva
szerda zárva
csütörtök zárva
péntek 13:00 - 19:00
szombat 13:00 - 19:00
vasárnap zárva

Milyen lehet József Attila törékeny lelkének íze? Milyen színe lenne Moholy fekete-fehér képeinek? A BBC GoodFood magazin Prizma rovatában Góg Angéla food designer, az ÉdességLabor cukrászai és Forrai Ferenc tervezőgrafikus ízeken és formákon át meséli el a hírességek történeteit, amikbe most ti is belekóstolhattok.

Megnyitó:

október 11., 17:00

A kiállítást megnyitja Szemere Katalin, a GoodFood magazin főszerkesztője.

Nyílt nap és előadás:

október 13., 16:00