Orrunk alá a...
helyszín
Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum
1036 Budapest, Mókus utca 1-3..
Nyitva tartás
hétfő | zárva |
---|---|
kedd | 10:00 - 18:00 |
szerda | 10:00 - 18:00 |
csütörtök | 10:00 - 18:00 |
péntek | 10:00 - 18:00 |
szombat | 10:00 - 18:00 |
vasárnap | 10:00 - 18:00 |
A só után legnépszerűbb fűszerünket többnyire darált állapotában használjuk ételeink izésítésére hosszú évszázadok óta, s bizony az a legjobb, ha frissen daráljuk felhasználás előtt. Ezért van szükség ezekre a darálókra, s mivel sokszor az asztalon a helyük, így kiemelten fontos a design szerepe.

A citromfacsarók és termoszok után most megtalálták a borsdarálókat a KULTEA GALÉRIA kurátorai, akik a legkülönösebb tárgyakról bizonyítják be évről évre, hogy képesek a hétköznapi design témakörében a figyelmet felkelteni. A só után legnépszerűbb fűszerünket többnyire darált állapotában használjuk ételeink izésítésére hosszú évszázadok óta, s bizony az a legjobb, ha frissen daráljuk felhasználás előtt. Na, ezért van szükség ezekre a darálókra, s mivel sokszor az asztalon a helyük, értelemszerűen kiemelten fontos a design szerepe.
Éljünk vele..., és ne feledjük: kicsi a bors, de erős!
Megnyitó:
október 10., 17:00
A kiállítás megtekinthető:
október 10. - november 4.