Október 7, 10, 13, 14, 16.

MITTERSISTERS The Studio Project

Designer Táska Workshopok

helyszín


1075 Budapest, Károly körút 1. 3/3., 12-es kapucsengő / bal oldali lifttel a 3. emelet (gyalog 4.)

Regisztráció

info@mittersisters.com

Létszám

rövid workshop: 12 fő / hosszú workshop: 6 fő

Részvételi díj

7.500-25.000 Ft

A Mittersistersnél profi segítséggel Te magad tervezheted és alkothatod meg legújabb bőr kiegészítődet, most 50% kedvezménnyel. Workshopjaikon a tervezés örömén túl közös élményeket is szerezhetsz, miközben csatlakozol a slow fashion mozgalomhoz. A végeredmény pedig? Egy életreszóló élmény és egy gyönyörű bőrtáska.

Időpontok:

október 7., 13., 14., 10:00-19:00
október 10., 16., 16:00-20:00

A Mittersisters az első olyan design márka, amely alapítása óta bőrműves élményworkshopok szervezésével foglalkozik.

A Studio Project keretein belül lehetőséget biztosítanak a résztvevők számára, hogy kipróbálják kreativitásukat és egy felejthetetlen élmény közben, egy napra designerré váljanak.

Astoriai stúdiójukban és külső helyszíneken megrendezett workshopjaikon a résztvevők prémium minőségű, saját maguk által tervezett bőr kiegészítőket készíthetnek el. Az élmény garantált!

A márka egyik alapítója és a workshopok vezetője Mitter Anna Róza, aki több mint 10 éves tapasztalatával segíti a résztvevőket álmaik megvalósításában.

A Mittersisters márka hívószava a fenntarthatóság és a divat visszalassítása. A Studio Projectnek köszönhetően a résztvevők megismerik és maguk is átélik egy divat kiegészítő elkészülésének folyamatait. Az érzékenyítés és bevonódás miatt a workshop után más szemmel tekintenek nemcsak az általuk elkészített táskára, de a már meglévőkre- és megvásárolandókra is.