Október 10.
17:00 - 18:00

Megnyitó

helyszín

Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum
1036 Budapest, Mókus utca 1-3..

A só után legnépszerűbb fűszerünket többnyire darált állapotában használjuk ételeink izésítésére hosszú évszázadok óta, s bizony az a legjobb, ha frissen daráljuk felhasználás előtt. Ezért van szükség ezekre a darálókra, s mivel sokszor az asztalon a helyük, így kiemelten fontos a design szerepe.

A citromfacsarók és termoszok után most megtalálták a borsdarálókat a KULTEA GALÉRIA kurátorai, akik a legkülönösebb tárgyakról bizonyítják be évről évre, hogy képesek a hétköznapi design témakörében a figyelmet felkelteni. A só után legnépszerűbb fűszerünket többnyire darált állapotában használjuk ételeink izésítésére hosszú évszázadok óta, s bizony az a legjobb, ha frissen daráljuk felhasználás előtt. Na, ezért van szükség ezekre a darálókra, s mivel sokszor az asztalon a helyük, értelemszerűen kiemelten fontos a design szerepe.

Éljünk vele..., és ne feledjük: kicsi a bors, de erős!

Megnyitó:

október 10., 17:00


A kiállítás megtekinthető:

október 10. - november 4.