Október 7, 12, 14.

Van benne valami… / Mitől több vagy kevesebb egy bútor?

workshop

Helyszín
Sezlon Galéria
Cím
1015 Budapest, Batthyány u. 61.
Workshop 1.
október 7., 10:00
Workshop 2.
október 12., 18:00
Workshop 3.
október 14., 13:00
Nyitva
október 6–15., minden nap 11:00-19:00
Egyéb információ
Regisztráció kötelező: sezlon@sezlon.hu​
Linkek
Web
Facebook

Mennyibe kerül a minőség és mennyibe kerül a tömeggyártás? Mi van a design alatt? Építs velünk egy “hosszú széket”: ismerd meg a bútorkészítési folyamatot lépésről-lépésre workshopjainkon. Hogyan készül el nappalink legkényelmesebb bútora? Derítsd ki a Sezlonnal, vajon miért érezzük, honnan tudjuk, ha valódi minőséggel találkozunk!

Regisztráció a workshopokra  (alkalmanként max. 15 fő): sezlon@sezlon.hu

A „hosszú szék” gondolatisága, filozófiája az otthonteremtés, a lakberendezés alapja. Kell, hogy legyen egy bútor, egy hely otthonunkban, ami kényelmes, ami csak a miénk, ami rólunk szól. Ez lehet egy ikonikus darab, egy kényelmes design forma, egy antik családi karos fotel, vagy csak egy kényelmes szék lábtartóval, kell egy „sezlon”, ahol eltölthetünk kedvenc könyvünkkel vagy magazinunkkal néhány nyugodt percet.

Workshop a Sezlon Galériában:

Mennyibe kerül a minőség és mennyibe kerül a tömeggyártás? Mi van a design alatt? Építs velünk egy hosszúszéket: ismerd meg a folyamatot lépésről-lépésre. Hogyan készül el nappalink legkényelmesebb bútora? Derítsd ki a Sezlonnal, hogy vajon miért érezzük, honnan tudjuk, ha valódi minőséggel találkozunk!