Október 9, 11, 13.

Smarthu – a közösségi cég

Workshopok és szabadúszó reggeli

Helyszín
Smarthu
Cím
1062 Budapest, Andrássy út 66.
37-es kapucsengő
Workshop I.: A márkám​
október 9. 18-20
Workshop II.: A piacom
október 11. 18-20
Freelancer reggeli
október 13. 8:00
Egyéb információ
Regisztráció köteles: info@smart-hu.org
Linkek
Facebook

A SMarthu gyakorlati workshopjain te is új szemmel nézhetsz a márkádra – felhasználhatod az értékeket, amiket csak Te képviselsz, és segítséget kapsz abban, miként érheted el hatékonyan a közösséget. Pénteken pedig más szabadúszókkal reggelizhetsz együtt – új barátokat, közösséget találhatsz!

Freelancers Lab by SMarthuWorkshop I.: A márkám

Gyakorlatorientált csoportmunka, ahol új szemüvegen keresztül nézhetsz saját termékedre, szolgáltatásodra. A workshop célja, hogy ráláss személyes márkád előnyeire – azokra az értékekre, amiket a piacon csak te képviselsz.

Részvételi díj: 2500 Ft/fő

Freelancers Lab by SMarthu - Workshop II.: A piacom

A legtöbben rosszul vannak már a sales gondolatától is. Szereted a szakmádat, de nehézeladni magad? Akkor ez workshop neked szól. Az esemény abban segít, hogymegismerd a célközönséged, és azt, miként érheted el őket a leghatékonyabban.

Részvételi díj: 2500 Ft/fő

Freelancers reggeli by SMarthu

Amellett, hogy finom reggelivel indíthatod a napot, lehetőséged nyílik megismerni más szabadúszókat. Megoszthatjátok egymással tapasztalataitokat, és közösen kereshettek megoldást a kérdéseitekre. Sőt,akár az is elképzelhető, hogy itt ismered meg a következő projekt partnered, esetleg az új megrendelődet!

Részvételi díj: ingyenes

Regisztráció (max. 60 fő / alkalom): info@smart-hu.org