Október 6, 13.

  • 18:00-22:00

Pre-print és UV direkt nyomtatás

kiállítás, előadások

Helyszín
Gravus Műhely
Cím
1085 Üllői út 32.
(Heinrich Udvar, Mária utcai kis udvar, GRAVUS Műhely)
Nyitva
október 6–13., H-P 10:00-18:00
Gépbemutató, előadás
október 6. és 13., 18:00-22:00
Regisztráció
designhet2017@gravus.hu vagy gravus.hu/designhet
Résztvevők száma
alkalmanként max. 30 fő
Részvételi díj
5.000 Ft/fő
Linkek
Web
Facebook
Instagram

A Gravus és a Fedrigoni papírgyár bemutatja a kreatív papírokban és az UV direktnyomtatásban rejlő lehetőségeket. A Fedrigoni egyedi papírjait 4 színnel, fehérrel, lakkal, akár 700 grammos kivitelben nyomtatjuk – akár saját grafikával, nyomtatva, gravírozva, ha szeptember 30-ig elküldöd. Keresd a Facebook eseményt! A héten a beküldött munkák nyitva tartási időben megtekinthetők. Belépődíj: 5000 Ft / fő.

A GRAVUS és a Fedrigoni idén bemutatót és előadást tart az UV direktnyomtatásról, a papíriparral összefüggésben. Csodás nyomatokra számítunk a Fedrigoni prémium papírjaira nyomtatva. E különleges technológiával az eddig nem, vagy csak nagy mennyiségben nyomtatható kreatív papírokra mutatnak alternatívát, kisszériás gyártásban. Lesz 4 szín nyomtatás, fehér és UV LAKK is! Ezen technológia kiválóan alkalmas meghívók, névjegyek, apró nyomtatványok gyártására, emellett bemutatjuk a GRAVUS tevékenységeit, célunkat, és a számos gépünk nyújtotta exkluzív lehetőségeket is.

A programok október 6-án és 13-án 18 órától kezdődnek (a két esemény megegyezik, ha az első alkalom betelne, nyugodtan jelentkezzetek a másodikra).

A részvétel 5000 Ft/alkalom: ezért az összegért, az értékes tudáson felül, számos ajándék és jutalom is jár a lelkes jelentkezőknek.

Aki szeptember 30-ig küld grafikát a GRAVUS csapatának, annak munkáját elkészítik Fedrigoni papírra, a Design Hét alatt kiállítják műhelyükben, utána pedig ajándékba megkapják. Ennek feltétele, hogy részt vegyetek az előadások valamelyikén! A jelentkezés összegét előre utalással, a GRAVUS bankszámlájára, vagy személyesen a műhelyben tudjátok megtenni október 4-én éjfélig. (A résztvevők hozzájárulnak a jelentkezéssel, hogy a grafikájukból készült nyomatokat a GRAVUS saját honlapján, Facebook oldalán bemutathatja az alkotó megjelölésével).

Regisztráció:

www.gravus.hu/designhet

designhet2017@gravus.hu

A GRAVUS 3 éve jött létre, hogy kifejezetten a design és kreatív ipart szolgálja ki a jelölés technika területén. Folyamatos fejlesztés és fejlődés jellemez minket, és hogy mindent megteszünk az elégedett ügyfelekért. Megoldandó ügyes bajos dolgaitokkal, különleges ötleteitekkel nyugodtan keressetek meg bennünket, ha egy mód van rá, segítünk. Csak néhány a tevékenységeink közül: gravírozás, digitális és szita nyomtatás, óriás nyomtatás, UV direkt nyomtatás, prégelés, gyártás szervezés, csomagolás tervezés, stb.

A Fedrigoni Olaszország legnagyobb finompapír gyára, amelynek exkluzív választékában több, mint 3000-féle papír van: kreatív papírok, ofszet-, mázolt, színes papírok és kartonok, digitális papírok (HP, Xerox), levélpapírok és borítékok. A prémium és luxus szegmens jól ismert cégei használják a Fedrigoni design-papírokat marketing, kommunikációs, csomagolási célokra, reklámanyagaikhoz vagy könyvgyártáshoz.