Október 5-15.

Kulikalapban a pesti nő

Tárlatvezetés és workshop

Helyszín
Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum
Cím
1062 Andrássy út 103.
Nyitva
2017. szeptember 22. – 2018. április 8., K-V 10:00-18:00 (belépés 17:15-ig)
Tárlatvezetés és workshop
október 7., 15:00
Résztvevők száma
max. 30 fő
Regisztráció
hopprogram@hoppmuseum.hu
Linkek
Web
Facebook
Instagram

Honnan került a jachtpizsama a pesti nő ruhatárába? Mi volt Dessewffy Flóra, a Shanghaiban is fellépő revütáncos kedvenc összeállítása? Miként ihlette meg a Van Cleef & Arpels-t a kínai kulikalap? Sétáló tárlatvezetés a Sanghay-Shanghai: Párhuzamos eltérések Kelet és Nyugat között c. kiállítás kurátorával és Kollár Csilla viselettörténésszel. A tárlatvezetés mellett ékszerkészítő workshoppal is várják az érdeklődőket.

Sétáló tárlatvezetés & Workshop

Hogyan került a jachtpizsama a pesti nő ruhatárába? Mi volt Dessewffy Flóra, a Shanghaiban is fellépő magyar revütáncosnő kedvenc összeállítása? Miként ihlette meg a Van Cleef & Arpels díjnyertes ékszerkollekciójának tervezőjét a kínai kulikalap?

Sétáló tárlatvezetés a Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum szeptember 22-én nyíló Sanghay- Shanghai, Párhuzamos eltérések Kelet és Nyugat között című kiállításának egyik kurátorával, dr. Fajcsák Györgyivel és Kollár Csilla művészettörténésszel. A tárlatvezetés mellett ékszerkészítő workshoppal is várjuk az art deco kései gyermekeit.

Részvételi díj: 1.500 Ft/fő