Október 6-13.

Kortárs design a KUBIK-ban

Kiállítás, filmvetítés, workshopok

Helyszín
KUBIK coworking
Cím
1137 Budapest, Jászai Mari tér 5-6.
Megnyitó
október 10. 18:30
Nyitva
október 6-13., H-P 9-18
Film Klub
október 9. 18:30
Workshop
október 12. 16:00 - 20:00
Egyéb információ
Regisztrációhoz kötelező: events@kubik.hu
Linkek
Facebook

A KUBIK közösségi iroda idén is különleges programokkal várja a látogatókat. Kortárs designerek alkotásaiból nyílik náluk kiállítás a mutargy.com szervezésében, lesz filmklub és több érdekes workshop. 

Filmklub - Tamara  

Hajdu Szabolcs második nagyjátékfilmje, amelyet azonos című színdarabjából készített, rusztikus szerelmi groteszk, játékosan abszurd, minden elemében színes történet. Esszenciális mozgókép, igazi kuriózum.      

Egy aránylag híres, elismert és tehetséges fotóriporter, Játékos Demeter, történetünk idején elbizonytalanodik a saját tehetségét illetően. Nem tudjuk, mi vezetett ehhez, lehet, hogy egy kudarc vagy kényszerpihenő, vagy valami más. Olyannyira elbizonytalanodott, hogy már képtelen magáról gondoskodni, felöltözni sem tud, mindvégig egy alsógatyában járkál. A felesége megpróbálja kezelni ezt a különös depressziót, de leginkább kivár. Velük lakik a fotós öccse, Krisztián. A csaja otthagyta. Kujtorog a városban, nők után kajtat, de sosem jön össze neki semmi. Egy nap váratlanul bejelenti: érkezik hozzájuk valaki. Aludhatna-e náluk este.

Regisztráció (maximum 50 fő / alkalom): events@kubik.hu

Brand & Lifestyle Workshop - dizájnereknek, vállalkozóknak

16:00-18:00 // Brand Styling Workshop

Legyen szó egyéni vállalkozásról vagy több éves tapasztalattal rendelkező cégről, összeállítjuk egyéni márkád vizuális koncepciótervét és ötleteket gyűjtünk céljaid megvalósításához. A workshop során a Francy Design PR Studio egyedi módszereivel és kreatív eszközeivel dolgozunk, hogy stílusos márkát építhess, ami megfelel a piaci elvárásoknak és még bevételed is lesz belőle. Amiről szó lesz: vizuális kommunikációs technikák, színek pszichológiája, online felületek megjelenése, márkaépítés. A szakmai programot kreatív ipari vállalkozóknak, dizájnereknek ajánljuk. További információk: www.franciskakollar.com


18:00-18:20 // Kávé szünet

18:20-20:00 // Lifestyle workshop felnőtteknek a Borarti for kids-el
Nemcsak a gyerekeknek van szükségük kreativitásuk megélésére, sokszor nekünk felnőtteknek is jól jön a motiváció. A workshop során betekintést nyerhetsz egy alkotói folyamatba, ahol megmutatjuk, hogyan meríthetsz új impulzusokat vállalkozásod fejlesztéséhez. Amiről szó lesz: gasztronómia és közösség, dekoráció, szabad alkotás.

Mi fog történni a programon?

Természetből merítünk inspirációt - szakadj ki a valóságból, képzeld bele magad a természet csodás elemein keresztül egy olyan világba, ami te magad vagy, ami a márkádat tükrözi. Ezt az egyedi világot alkotjuk meg az alábbi módszerekkel: növényi lenyomatok, természeti formák tovább gondolása, színharmóniák megfestése - a szabad alkotás megtapasztalása, önazonosság leképezése, az inspiráció feldolgozása, mint munkamódszer elsajátítása. Minden érzékszervre hatunk, amivel az a célunk, hogy inspiráló környezetet teremtsünk a kreativitásod megéléséhez. Mottó: Merj természetes lenni! A programot azok számára ajánljuk, akiknek fontos a hivatásuk és a magánélet tudatos kialakítása, a megfelelő  egyensúly megtalálása. További információk: www.borarti.hu

A programon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött!
https://www.eventbrite.com/e/brand-lifestyle-workshop-a-design-heten-tickets-36581234457

(A részvételi díj magában foglalja a 2 workshop árát, a kóstolásra szánt ételek, italok és az INSPIRÁCIÓ, természetesen -- Találj rá a kreativitásodra (Boook Kiadó) című könyv árát is!)

A program nyelve: magyar

Jelentkezési határidő: 2017. október 9. (Hétfő)

Brand Styling + Lifestyle Workshop részvételi díja: 25 000 Ft

További információkért a franciska.kollar@gmail.com címen lehet érdeklődni!