Október 6-15.

  • 18:00

Gyere közelebb!

workshopok a design bűvöletében

Helyszín
MadeByYou Budapest
Cím
1053 Királyi Pál u. 11.
Workshopok
október 6-15., mindennap 18:00
Nyitvatartás
H-P 13:00-21:00, Szo-V 10:00-18:00
Résztvevők száma
alkalmanként max. 12 fő
Regisztráció
info@madebyyou.hu
Linkek
Web
Facebook
Instagram

Eddig csak élvezted a látványt? Most próbáld ki! A Design Hét alkalmából 6 művész és művészeti technika mutatkozik be a MadeByYou-ban. Most megnyílik előtted az alkotás lehetősége – azokkal az anyagokkal, technikákkal, melyekkel a műhely alkotói nap mint nap dolgoznak. Gyere és vágj bele – START! Részletek a honlapon.

START!

azaz

Kezdd el! Kezdj valami újba!

Amit eddig csodáltál, most próbáld ki!

A MadebyYou alkotóműhely a Design Hét egy workshop-sorozatot szervez.

A hét célja: mindenki számára testközelbe hozni és átélhetővé tenni az alkotói folyamatot. Vendégművészeink workshopjain maguk is kipróbálhatják majd a kerámiafestést, az agyaggal, az üveggel, a textillel való munkát és a festés számtalan formáját.

A résztvevőket arra biztatjuk, hogy merjenek valami újat kipróbálni, Bátorítjuk őket, hogy ne csak csodálói és befogadói legyenek a művészet és a design remekeinek, hanem aktív részesei is az alkotásnak, létrehozói egy-egy új tárgynak. START! Merj belevágni! Találd meg a hozzád legközelebb álló alapanyagot, technikát, stílust!

A hét minden napjára tervezünk egy workshopot, melyek 2-3 óra időtartamúak. Minden nap más témával és más művésszel várjuk az érdeklődőket. Egy-egy workshopon 10-12 résztvevő tud egyszerre alkotni.

Programjaink részleteit és időpontjait a MadebyYou weboldalán találjátok.

www.madebyyou.hu


Workshopok október 6-15. között, minden este 18 órától.

Regisztráció: info@madebyyou.hu

Résztvevők száma: alkalmanként max. 12 fő