Október 13.

  • 18:00

FOR FUTURE

Eco-design divatbemutató és filmvetítés

Helyszín
Klebelsberg Kultúrkúria
Cím
1028 Templom u. 2-10.
Divatbemutató és filmvetítés
október 13., 18:00
Egyéb információ
regisztráció nem szükséges, az esemény ingyenes
Linkek
Web
Facebook

Ezen a különleges eseményen olyan dán és magyar öko-design és alive design divat kollekciók kerülnek a kifutóra, mint az AMOV vagy az Eco-Design Team által egyedi technikával létrehozott exkluzív élő-növény öltözékek, kiegészítők és ékszerek. Az eseményt a Dán Királyság Magyarországi Nagykövetsége jóvoltából egy dán környezettudatos dokumentumfilm vetítése színesíti.

Hazánk egyik legkörnyezetudatosabb kulturális intézményeként számon tartott Klebelsberg Kultúrkúriában olyan dán és magyar öko-design és alive design divat kollekciók kerülnek a kifutóra, mint az AMOV Apparel vagy az Eco-Design Team által egyedi technikával létrehozott exkluzív élő-növény öltözékek, kiegészítők és ékszerek.

Az AMOV Apparel dán környezettudatos divatmárka 2015-ben lett megalapítva és az ökológiai szempontok figyelembevétele, a felelősségteljes gyártás, a természetes alapanyaghasználat és újrahasznosítás egyaránt jellemzi.

Az Eco-Design Team egyedülállóan komplex környezettudatos tervezést és kivitelezést végez, a divat és ékszer-tervezéstől, a bútor, enterieur és dekoráció-tervezésen át, az ajándék- dísz- és használati tárgyak tervezéséig. Az iparművész és mérnök tagjainak alkotásait - a Team 2005-ös megalapítása óta - számos hazai és nemzetközi kiállításon, fesztiválon láthatta már a közönség Budapesttől Los Angelesig, megrendelőik között pedig pl.: Skanska, KPMG, IBM szerepelnek.

Az eseményt színesíti a Dán Királyság Magyarországi Nagykövetsége jóvoltából egy környezettudatos dokumentumfilm vetítése.