Napok

The Studio Project

Workshop és esti program

A designer testvérpár által megálmodott mittersisters márka első kollaborációja a The Studio Project. Astoriai műtermükben megrendezett workshopjaik egyesítik az egyéni alkotás örömét, a személyre szabott, variálható kiegészítő fogalmát és a designer táska státuszát. Látogass el te is a stúdióba, ahol a Design Hét ideje alatt 50%-os kedvezménnyel próbálhatod ki magad, vagy találkozz személyesen a lányokkal és a márka harmadik alapítójával kötetlen esti beszélgetéseik egyikén, ahol finom ételekkel, italokkal és további programokkal várják az érdeklődőket. A workshopok és az esti programok is regisztrációhoz kötöttek. A regisztrációkat az info@mittersisters.com email címre várjuk!

Workshop: max. 6 fő / alkalom. Esti beszélgetések, max. 30 fő/ alkalom.

1,618 by Art on Me, kapszulakollekció

Vedd fel az aranymetszést!

Az Art on Me idén kísérletbe kezdett: az aranymetszés klasszikus szabályszerűségét ruhákban szeretné leképezni, így tökéletesítve a test anatómiáját. Az Arany Kapszulakollekciót rendhagyó esemény keretében mutatják be, és ennek ünnepére korábbi kollekcióik egyes darabjait jelentős kedvezménnyel vásárolhatják meg az érdeklődők.

A WINK X PROJECT

Kiállítás

Project Wink X néven jelenik meg a magyar Wink cipő márka első kiállítása az új Shop & Design Múzeumában. A kiállítás egyedülállóan mutatja be, hogyan készül el egy cipőkollekció a tervezésen és a gyártáson keresztül – az első rajzoktól és prototípustól a kirakatokban lévő utolsó simításokig. Két beszélgetés a háttérben dolgozó designerekkel felfedi a kollaboráció és az üzletbelső-tervezés folyamatait is.

ENIKO TOTH KERN

New Collection Launch Party & Live music

Eniko Toth Kern cipőtervező a Design Héten, egy party keretében mutatja be új kollekcióját. A különleges és egyedi cipők mellett ruhadarabok és egyéb érdekességek is helyet kapnak majd a showroomban. Az eseményen vendég DJ is lesz, zene és tánc éjfélig, az este folyamán pedig lehetőség nyílik saját, egyedi darabok megrendelésére is, vagy a kollekcióból való válogatásra is.

Inspiration Lounge

Előadás, interaktív kiállítás és koktélparty

Trendek és inspirációk irodai berendezésről és innovációkról Henrik Schulz designer és sztárépítész tolmácsolásában, mindez kellemes lounge hangulatban, interaktív kiállítással fűszerezve. Az érdeklődők eltölthetnek egy kellemes estét az irodabútorok forgalmazásáról ismert Kinnarps-ban, valamint pop-up kiállításukon történeteket fedezhetnek fel, amelyek díjnyertes termékeik mögött rejlenek. Regisztráció: abw-iroda.hu/designweek (max. 80 fő).