Napok

Design Society – Design Economy

A design és a társadalom kölcsönhatása a bútoriparban

A bútordesign és a társadalmi változások összefüggései a történész: Ligetfalvi Gábor, a design szakértő: Halasi Rita Mária, és az iparági szereplő: Cselényi Krisztina szemével, akik egy kerekasztal-beszélgetés keretén belül arra keresik a választ, hogy a 21. század adta lehetőségek, az internet, a sharing economy, illetve a designtudatos vásárlás adhat-e új irányt a bútorgyártásnak? Létezhet-e a hagyományostól eltérő gazdaságos modell? A jelenlévők részt vehetnek a Magyar Formatervezési Díj 2016 frissen megnyílt kiállításának exluzív tárlatvezetésén az Iparművészeti Múzeumban. A konferencia ingyenes, de regisztrációhozkötött: office@butorszovetseg.hu és +36 30 689 5206.

InvestPlacc

Keress és találj befektetőt!

Van egy jó ötleted, de hiányzik hozzá a forrás? Elindultál már saját erőből és szeretnél továbblépni? Második körös befektetőt keresel? Gyere el rendezvényünkre, ahol befektetőkkel találkozhatsz és tőkét szerezhetsz az induló projektedhez, de akár a több éve piacon lévő márkád fejlesztéséhez is. Fórumunkon választ kapsz arra, hogyan változik a hazai befektetői piac, előtérbe kerülnek-e az üzleti angyalok, vannak-e még kockázati tőkeforrások, illetve sikeres befektetések példájából tanulhatod meg, hogyan tudod jól csinálni. A nap végén egy izgalmas panelbeszélgetésből megtudhatod, hogy mi a gyakorlat szomszédjainknál, és alkalmad lesz előzetes regisztráció alapján személyes konzultációkat folytatni befektetőkkel, üzleti angyalokkal, tanácsadókkal. Élj a lehetőséggel!

Az eseményt a HIPAVILON Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség a Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület közreműködésével szervezi. A rendezvény az International Visegrad Fund támogatásával kerül megvalósításra. Tovább ›

D2B

Konferencia

Innovatív szemléletű vállalati vezetők és designerek „csúcstalálkozója” az A38 Hajón. Esettanulmányok, workshopok és izgalmas szakmai programok a design és az üzleti élet találkozásának világából. Jelentkezés: design2business.eventbrite.com (max. 40 fő). A workshop részvételi díja 25.000 Ft + Áfa/fő (Bruttó: 31.750 Ft), amely tartalmazza az előadásokon és a workshopon való részvételt, valamint az étel és ital fogyasztás árát.