Napok

Design és kreatív művészeti vásár

Iparművészeti Múzeum - programok

Az Iparművészeti Múzeum hagyományos design vásárral: iparművészek által készített egyedi, minőségi ékszerekkel, ruhákkal, kerámiákkal és kiegészítőkkel várja a tárgykultúra szerelmeseit. A vásár mellett változatos programokkal, tárlatvezetéssel, családi nappal várják az érdeklődőket a szervezők.

  • Helyszín: Iparművészeti Múzeum
  • Cím: 1091 Budapest, Üllői út 33-37.
  • Design és kreatív művészeti vásár: Október 1., 10:00-18:00
  • Egyéb információ: A program a kiállításokra váltott belépővel, vagy 500 Ft-os rendezvényjeggyel látogatható.

Linkek:

Visegrad Design Fair at WAMP

Közös ünnep a visegrádi országokkal

A WAMP neve idén tíz éve egyet jelent a minőségi design termékek képviseletével. Az idei Design Hét Budapest programjában egy különleges ünnepi eseménnyel várják az érdeklődőket, melynek keretében szlovák, cseh és lengyel kreatív tervezőket látnak vendégül a több, mint száz válogatott magyar kiállító mellett. A belépő 500 Ft, amely levásárolható.

RGB#PIROS – Pop-Up kiállítás

Az Iparművészeti Múzeum programjai

Az RGB#PIROS program keretében a popup kiállítással a Múzeum újraértelmezi a látás, tapintás, érzékelés és a személyes vizuális kultúra kapcsolatát (11-17 óra között). A látogatók a LaLuz csapatával kirándulást tehetnek a fényfestészet varázslatos világába, az Élőkép Színház mozdulat performanszában pedig női szobrok kelnek majd életre átformálva a teret. Eközben egész nap design vásár!

Ékszer Design Market

Akit érdekelnek az ékszerek, jöjjön el a B32 Galériába, ahol egy helyen láthatja Bartha Ágnes ékszerkiállítását, nézelődhet és vásárolhat, workshopon saját ékszert készíthet az Ékszer Design Marketen és meghallgathat egy érdekes beszélgetést Bartha Ágnessel az ötvösművészetről, Oltai Kata vezetésével. A Design Market résztvevői: Abaffy Klára, ArtKores, Bartha Ágnes, Csurka Eszter, Czok Ildi, Dés Dóra, Gera Noémi, Huber Kinga, Jermakov Katalin, Kerékgyártó Szilvia, Király Fanni, Konfekció Design, NoomArt, eve by Eva Remenyi, RMX Art Recycling, Simon Viki, Véssey Panni, Dés Dóra.

Business & Design a KUBIK–ban

Meetupok, kiállítás, design vásár és előadások

Business design. Women in design. Stratégiai design. Fashion design. Website design. Career design. Chocolate design. A KUBIK „lakói” és partnerei egész héten workshopokkal, előadásokkal, szakmai programokkal várják az érdeklődőket, akik szeretnének betekintést nyerni egy közösségi iroda életébe és a szabadúszók életstílusába. Egyes szakmai események regisztrációhoz kötöttek!  Tovább ›

Kezemura x MAACRAFT

Pop-Up Vásár

Mihez kezd egymással a közismert belvárosi kerámiamárka és egy műhelynyi autista felnőtt, akik járatosak mindenféle kézművességben? A Design Hét idejére összefogott a Kezemura és a MAACRAFT egy különleges projekt erejéig, ami ötvözi az új kézművességet és a kortárs dizájnt. A limitált szériás termékek a The Garden Studio kínálatában mutatkoznak be egy pop-up vásár keretében.

LAONI - JÖVŐKÉP

A fenntartható design

Az ökodesign fogalmára nincs pontos meghatározás, minden irányzat más és más szempontból közelíti meg. A kiállítás neves hazai és európai tervezők munkáin keresztül mutatja be, hogy a tudatos piaci magatartás fontos része az élhető jövőhöz vezető útnak. A kiállításon többek között találkozhatnak a résztvevők a Studio Swine Sea Chair-jével, Ariane Prin kerámia táljaival, a PAPER UP!-pal és a WYHOYS új ruha kollekciójával.