Napok

1. ArtHungry Díj

Ünnepélyes Díjátadó

Az egy éve elindított ArtHungry.com kreatív közösségi oldal első díjátadójára szeptember 30-án, a Hygge rendezvényhelyszínen kerül sor a Bálna Budapestben. Az ArtHungry Díj tematikája ezúttal a grafika és design volt, melyre augusztus 20-tól szeptember 20-ig, három féle kategóriában várták a szervezők az online prezentációkat. A díjak odaítélésében többszörösen elismert szakemberek és a témában jártas szakírók segítették a döntést. A díjátadót az este folyamán 3D nyomtatási bemutató színesíti a Varinex Zrt. jóvoltából, de itt mutatkozik be Heimann Zoltán legfrissebb bora, az SXRD, amit a borász személyesen fog kóstoltatni.

Viselhető technológiák

Interaktív Mini Expo

Digitális tárgyalkotás, anyagmanipuláció, interaktív grafika, hang- és képfeldolgozás. Emlékbross, világító reflextükör, hangzó budapesti emlékőrzők. A MOME tárgyalkotó szakos hallgatóinak munkáit felvonultató kiállítás az egyetem kreatív anyag- és technológiakutató laborjainak fúziós együttműködésében született, az egyéni és a közösségi emlékezet által inspirált alkotásokat mutatja be. Ingyenes program, kötelező regisztráció: andrea@trafo.hu.

Pecha Kucha Night Budapest vol. 51

Special Edition On Open Design

A Pecha Kucha olyan prezentációs forma, ahol kreatív tervezők legújabb projektjeit lehet megismerni. Az este szabálya egyszerű: minden előadó 20 képet vetíthet egyenként 20 másodpercig. A Design Hét utolsó napján az open design elmélete és gyakorlata kerül a figyelem középpontjába. Részvételi díjak a designhet.hu oldalon. Tovább ›