DEÁK17 Programok

Test. Kép. Tárgy tervezés - Családi foglalkozás a Borarti Alkotóműhellyel, Tervezz várost! - Várostervezés workshop gyerekeknek és START art – várostervezés - szakmai beszélgetés. A programok részletei >>

Szeptember 24., 10:00-12:30
Test. Kép. Tárgy tervezés
Családi foglalkozás a Borarti Alkotóműhellyel

A program résztvevői személyes tárgyakat, eszközöket készíthetnek, amik különböző érzékszerveiket szólítják meg. Lerajzolják saját testük formáját, amit később kivetítenek és leképeznek. A formákkal mintaként, grafikai elemként dolgoznak, majd színeket, hangokat és illatokat adnak a belőlük készült alkotásokhoz. Vizsgálódás, tervezés, konstruktív gondolkodás, kivitelezés.

Regisztráció: deak17galeria@gmail.com (max. 30 fő, ingyenes).

***

Szeptember 27-29., 10:00-13:00 és 15:00-18:00 (a megadott napokon!)
Tervezz várost!
Várostervezés workshop gyerekeknek

Vajon hogyan épül fel egy város? Milyen igényeket kell figyelembe venni egy tér átalakításánál? Milyen munkafolyamatok és szakemberek révén válik élhetővé? A 14-18 éveseknek ajánlott workshopon ezekre a kérdésekre keresik a választ. Regisztráció: deak17galeria@gmail.com (max. 30 fő / csoport, naponta 2 csoport).

***

Október 1., 10:00-12:00
START art – várostervezés
Szakmai beszélgetés

STARTart beszélgetéssorozat várossal foglalkozó találkozóján urbanista, építész, tájépítész és városkommunikációs szakember beszél munkájáról. A látogatóknak lehetőségük van jobban megismerni a várost alakító szakmákat.